Koncert Kolibrija posle 15 godina

Izvor: Beta, 18.Mar.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Kolibrija posle 15 godina

BEOGRAD, 18. marta 2014. (Beta) - Dečji hor "Kolibri" nastupiće u subotu 22. marta u 19.00 sati u Domu sindikata u Beogradu, 15 godina od poslednjeg samostalnog koncerta, najavili su organizatori.

Na repertoaru koncerta biće pesme uz koje su odrasle mnoge generacije, a hor "Kolibri" predstaviće i novi album "Kolibri planeta" koji je objavljen početkom godine, posle dve decenije pauze u snimanju.

Sastav hora "Kolibri" obnovljen je na audiciji u maju 2012. godine, a tradiciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << dugu pet decenija nastavilo je 35 stalnih članova koji su snimili novi album "Kolibri planeta".

Pesme i muziku za novi album pisali su i snimili Bajaga, Bora Čorba, Čutura, Neša Galija, Rambo Amadeus, Neverne bebe, Frajle, Marčelo, Bane Lalić, Lena Kovačević, Srdjan Marković i Dejan Cukić.

Na koncertu u subotu Kolibri će nastupiti pod upravom dirigneta Ljiljane Randjelović, a učestvuju i Dečiji hor RTS-a i gosti iznenadjenja.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.