Konačno odgovori u seriji Lost

Izvor: B92, 29.Jul.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno odgovori u seriji Lost

Pisci i producenti popularne TV serije „Lost", Karlton Kjuz i Dejmon Lindelof, izjavili su da znaju tačno kako će se serijal iz „ABC" produkcije završiti.

„Imamo još 34 sata materijala koje ćete moći da pogledate – serijal V i VI", rekao je u petak Lindelof i dodao: „Dugujemo vam odgovore. Mi znamo šta sve još treba da razrešimo. Treba da bude sve manje otvorenih pitanja".

„Znamo u kom pravcu idemo, i znamo koliko nam je preostalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ispričamo priču do kraja", dodao je Kjuz.

Kjuz i Lindelof uporedili su proces nastajanja ove serije sa proputovanjem – koje često može da obuhvati i altenativne puteve i neočekivane stanice.

Oni su najavili da će nastaviti da snabdevaju fanove epizodama za mobilne uređaje, epizodama koje se mogu pogledati preko interneta, kao i video igricama.

Nažalost, najzagriženiji fanovi moraće da se strpe još par meseci do početka novog serijala, kako bi saznali šta se desilo sa Kejt i Džekom, Sojerom, Benom i misterioznim ostrvom, jer Lindelof i Kjuz nisu želeli da pričaju ništa više o sadržaju, sem da bi voleli da se vrati Gospodin Eko.

„Gospodin Eko bio je lik koji smo zaista voleli", rekao je Kjuz o ulozi koju je ostvario Adevale Akinuje Agbaje. Kako se ispostavilo, ovom britanskom glumcu se nije svideo rad i boravak na Havajima gde se serija snima, te je lik povučen nakon 28 epizoda u kojima se pojavio.

„Havaji nisu po njegovom ukusu", rekao je Kjuz i dodao: „Stvarni život se umešao i prinudio nas da ugasimo ovaj lik mnogo ranije nego što smo to želeli".

U seriji „Lost", koja se emituje od 2004. godine, proslavili su se u glavnim ulogama Metju Foks, kao zgodni i sposobni doktor Džek Šepard, Evanđelin Lili kao Kejt, Džoš Holovej kao loš momak Sojer, Navin Endruz kao Sajid, Henri Ian Kjuzik u ulozi Dezmonda, Horhe Garsija kao simpatični debeljuca Harli, Emili de Rejvin kao Australijanka Kler, Majkl Emerson u ulozi Bena Lajnusa, Danijel Dae Kim kao Džin, Jundžin Kim koja igra San i drugi.

Među svim nagradama koje je ova serija pobrala izdvaja se Emi iz 2005. godine i Zlatni globus osvojen 2006.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.