Knjige za posetioce programa Tragom Ive Andrića

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jun.2012, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjige za posetioce programa Tragom Ive Andrića

BEOGRAD, 14. juna 2012. (Beta) - Organizatori programa šetnji "Tragom Ive Andrića" nagradiće u sredu, 20. juna 50. posetilaca knjigom iz zbirke pripovedaka tog pisca, a do kraja meseca knjigu će dobiti i stoti posetilac, najavio je u četvrtak Centar za kulturne inicijative "Kultura".

BEOGRAD, 14. juna 2012. (Beta) - Organizatori programa šetnji "Tragom Ive Andrića" nagradiće u sredu, 20. juna 50. posetilaca knjigom iz zbirke pripovedaka tog pisca, a do kraja meseca knjigu će >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dobiti i stoti posetilac, najavio je u četvrtak Centar za kulturne inicijative "Kultura".Pripovetke Ive Andrića biće obezbedjene na poklon svakom 50. posetiocu do kraja sezone ciklusa šetnji u kojima se predstavljaju sva značajna mesta u Beogradu koja su obeležila život i rad nobelovca.Obilazak značajnih mesta u Beogradu koja su obeležila život i rad pisca Ive Andrića biće organizovan u petak u 18 sati, najavili su organizatori.Šetnje "Tragom Ive Andrića" u ciklusu "Književni vodič kroz Beograd" biće organizovane do 25. jula svake srede u 18 sati, povodom godine jubileja tog pisca.Prijavljivanje zainteresovanih, informacije i ostali detalji o tom programu dostupni su na broj telefona 066/056 906.U ciklusu "Književni vodič kroz Beograd" organizovane su šetnje i predstavljenje pisaca Stevana Sremca, Branka Ćopića i Bore Stankovića.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Predavanje Jakoba Dalgrena u KC Grad

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jun.2012

BEOGRAD, 14. juna 2012. (Beta) - Savremeni švedski umetnik mladje generacije Jakob Dalgren predstaviće svoje radove u subotu, 16. juna u okviru umetničkog rezidencijalnog programa "Inspiracija Beograd" koji organizuje Kulturni centar Grad, saopštili su u četvrtak organizatori... BEOGRAD, 14. juna...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.