Izvor: Popboks, 20.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineska demokratija na crnom ledu

Album australijskih rockera AC/DC Black Ice je tokom prve dve nedelje prodaje dostigao tiraž od preko milion primeraka (tačno 1.055.000 kopija), dok je Chinese Democracy sastava Guns N’ Roses za isto vreme postigao daleko slabiji učinak (samo 318.000 kopija).     Ova izdanja mogla su u Americi da se nabave isključivo u lancima prodavnica - Black Ice u Wal-Martu, a Chinese Democracy u Best Buy - tako da je stručnjacima bilo zanimljivo da uporede i prokomentarišu rezultate prodaje.

Nastavak na Popboks...






Povezane vesti

Milionski tiraž Take That za samo 19 dana

Izvor: Kontra magazin, 19.Dec.2008, 17:37

Novi album sastava Take That, 'The Circus', je najbrže prodavani album o ovom milenijumu u Britaniji. Ovaj album je dostigao tiraž od milion kopija za samo 19 dana. 'The Circus' je do sada prodat u preko 990 000 kopija i očekuje se da će u toku dana preći cifru od million kopija. Ipak, bend će...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.