Kanadski pankeri SNFU u SKC-u

Izvor: B92, 03.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanadski pankeri SNFU u SKC-u

U sredu, 8. aprila u "Living room-u" Studentskog kulturnog centra u Beogradu, nastupa "SNFU", jedan od najpoznatijih kanadskih pank sastava.

Sastav "SNFU" osnovan je još 1981. godine u Edmontonu (Kanada), kada se budući pevač Ken Čin (poznatiji kao Mister Či Pig) upoznao sa braćom Markom i Brentom Belke.

Njihov debi album "And No One Else Wanted To Play" objavljen je 1984. godine, a bend je poznat i po svom fetišu da im svi albumi - kojih je ukupno sedam - moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imati sedam reči u naslovu.

Bend se prvi put zvanično raspao krajem osamdesetih godina XX veka, da bi se ponovo okupili desetak godina kasnije. Bend se ponovo raspao 2005, kada su braća Belke definitivno napustila "SNFU" kako bi se posvetili drugim karijerama.

Dve godine kasnije Mister Či Pig okupio je novu postavku, sa kojom će i nastupiti u Beogradu 8. aprila.

Lokalna podrška na ovom koncertu u klubu "Living Room" biće "JAIBO!".

Karte se u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 1000 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1200.

Organizator događaja, najavio je da će, pored ovog, organizovati i nastup mladog američkog sastava "Radio Moscow", koji će u okviru njihove druge evropske turneje svirati 7. aprila u Beogradu (SKC), 8. aprila u Zrenjaninu (Klupče), 9. aprila u Zagrebu (KSET), 10. aprila u Pirotu (Dom kulture), 11. aprila u bugarskom gradu Plovdivu (Lebowski), i 12. aprila u Novom Sadu (Lazino tele).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.