Izvor: Blic, 24.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako očuvati kulturno nasleđe

Kako očuvati kulturno nasleđe

BEOGRAD - Konferencija 'Kulturno i prirodno nasleđe u Srbiji: jedinstven pristup - nužnost ili izbor', na kojoj će učestvovati predstavnici domaćih kulturnih institucija iz više gradova u Srbiji, biće održana 25. maja na Građevinskom fakultetu u Beogradu, u organizaciji Britanskog saveta i Justata (Yustat).

Reč je o prvom susretu u okviru višegodišnjeg projekta 'Kulturno i prirodno nasleđe jugoistočne Evrope', koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Britanski savet pokrenuo u Srbiji i ostalim zemljama u regionu, u želji da podstakne stručnu podršku i profesionalno usavršavanje zaposlenih u ustanovama i organizacijama direktno ili indirektno povezanim sa očuvanjem kulturnog i prirodnog nasleđa.

Predstojeći skup, kao prvi u nizu, otvoriće srpski ministar kulture Dragan Kojadinović i britanski ambasador u SCG Dejvid Govan , direktor Britanskog saveta Kris Gibson i direktor Justata Milosav Marinović. (SEEcult.org)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.