Kako je to živeti bez krpelja?

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je to živeti bez "krpelja"?

Promocija knjige "Život bez krpelja" Vedrane Rudan biće održana danas u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u. O knjizi tekstova autorke britkog jezika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pored autorke, govoriće i Jasmina Radojičić, urednica u Laguni. Moderatorka razgovora: Tanja Vučković.

U novoj zbirci kolumni Vedrana Rudan piše o muškarcima, ženama, a pre svega o svojim najdražim krvopijama – o deci. U svom prepoznatljivom stilu i na duhovit način, autorka nas suočava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa mnogobrojnim problemima koje nosi život u “krugu porodice".

Ova knjiga će vas od srca nasmejati i pomoći vam da što bolje razumete sebe i sve one krpelje bez kojih se u životu ne može. I koje bezgranično volite.

Proverite i vi zašto su njeni romani i tekstovi najčitaniji u regionu, a njena stranica pregledana više od 12 miliona puta!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.