KRALJ RNR-a JE STIGAO: Jack Oblivian večeras u Beogradu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Sep.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJ RNR-a JE STIGAO: Jack Oblivian večeras u Beogradu! (VIDEO)

Kultni autor iz Memfisa nastupiće večeras u Kulturnom centru Grad, a kao predgrupe sviraju The Sheiks i Repetitor

Jedna od najuzbudljivijih rokenrol persona u današnjoj depersonalizovanoj muzici, Jack Oblivian, nastupiće za par sati u Kulturnom centru Grad u Beogradu, u organizaciji Bad Music For Bad People.

Kao predgrupe biće tu i sastav The Sheiks iz Memfisa, odakle dolazi zvezda večeri, kao i beogradski Repetitor. The Sheiks se na bini očekuju oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 22.15, pola sata kasnije izlaze Repetitor, a oko pola 12 na stejdž Grada iskoračiće Jack Oblivian.

Iako se za njega manje zna nego za mnoge izvikane zvezde u današnjem roku, dovoljno je reći da su svoje karijere pod Oblivianovim uticajem formirali i sad već počivši The White Stripes, odnosno jedna od najvećih svetskih koncertnih atrakcija trenutno, The Black Keys.

Ako ne znate šta biste večeras (a i ako znate, menjajte planove), Jack Oblivian u KC Grad događaj je koji ne smete propustiti. Jer, već sutra o ovom koncertu će se pričati kao jednom od vrhunaca sezone.

(S. M. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.