KONCERT SANJE STIJAČIĆ I EHLIMANE TIKVEŠE

Izvor: kult-URA.com, 20.Apr.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONCERT SANJE STIJAČIĆ I EHLIMANE TIKVEŠE

Flautistkinja Sanja Stijačić i pijanistkinja Ehlimana Tikveša održaće koncert u okviru konkursa Fakulteta umetnosti u Nišu 22. aprila. Koncert će biti održan u Koncertno – izložbenom prostoru Fakulteta (Knjaževačka 2a), sa početkom u 20h.
Na programu biće dela: Baha, Dvoraka, Betovena, Čajkovskog… Ulaz na koncert je besplatan.
Koncert se realizuje u okviru Konkursa za koncertne nastupe u 2014 – 2015. godini u Koncertno – izložbenom prostoru FU koji je raspisao Fakultet umetnosti u Nišu. Pravo učešća na konkursu imali su svi muzički umetnici koji su završili studije na nekom od umetničkih fakulteta u zemlji i inostranstvu. Program je selektovao Savet KIP.
 
...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

OTKAZAN KONCERT SANJE STIJAČIĆ I EHLIMANE TIKVEŠE

Izvor: kult-URA.com, 21.Apr.2015, 16:51

Koncert flautistkinje Sanje Stijačić i pijanistkinje Ehlimane Tikveše, koji je trebalo da bude održan 22. aprila u Koncertno – izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti u Nišu je otkazan zbog bolesti izvođača.

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.