Jovan Horvat: Magija fotografije

Izvor: Arte, 01.Avg.2023, 09:43

Jovan Horvat: Magija fotografije

U ponedeljak, 7. avgusta, u 19,30 časova, u okviru letnjeg festivala „Tešnjarske večeri“, u Internacionalnom umetničkom stduiju „Radovan Trnavac Mića“ u Valjevu, biće svečano otvorena izložba fotografija Jovana Horvata pod nazivom „Magija fotografije“.

Svestrani umetnik Jovan Horvat (rođ. 1967. u Beogradu) nastavlja suživot koji je želeo da ima sa gradom svojih predaka kroz izložbe, ali i večeri posvećene muzici i poeziji, kojima se podjednako bavi i koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << ga podjednako kao fotografije zaokupljaju. Upravo u muzici i fotogafiji je tačka preseka koja možda može najbolje da definiše umetnika Jovana Horvata, inače unuka našeg čuvenog profesora i kompozitora Živorada Grbića, po kojem valjevska Muzička škola nosi ime.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.