Još jedna prilika da vidite balet na ledu!

Izvor: Mondo, 01.Dec.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna prilika da vidite balet na ledu!

Zbog velikog interesovanja, dodato još jedno izvođenje!

Foto: St Petersburg state ballet on ice

Zbog velikog interesovanja publike, dodata je nova predstava "Labudovog jezera" na ledu u Centru Sava 14. decembra u 18h.

Baletsko-scenski spektakl "Labudovo jezero" u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, osnovanog davne 1967 godine, predstavlja jedan od najlepših i najsofisticiranijih doživljaja kojeg možete da priuštite sebi i svojoj porodici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Pod budnim okom umetničkog direktora Konstantina Rasadina, školskog druga Rudolfa Nurejeva, preko četrdeset plesača u fantastičnim kostimima izvodi ovaj spektakl.

Oko dvadeset plesača Ruskog državnog baleta poseduje titulu Majstora sporta Rusije, a pored toga morali su da zadovolje visoke standarde u koreografiji, gracioznosti i umetničkom pristupu pokretu.

"Koreografija za scenu je kao slika" tvrdi Rasadin "te publika može da je vidi samo iz jednog ugla. U baletu na ledu, ta slika je pokretna i vi je pratite iz svih uglova – svaki pokret je doveden do savršenstva."

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.