Još 1000 fan pit ulaznica za koncert Depeche Mode

Izvor: Kontra magazin, 08.Maj.2013, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 1000 fan pit ulaznica za koncert Depeche Mode

Još samo 1000 fan pit ulaznica je u prodaji za veliki koncert Depeche Mode koji će se održati u nedelju, 19. maja na Ušću. Fan pit koji omogućava posebno iskustvo za najveće fanove benda je ograničenog kapaciteta i očekuje se da će vrlo brzo biti rasprodat. Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3990 dinara, fan pit je 5990 dinara, dok su VIP ulaznice 9900 dinara. Depeche Mode su sinoć održali spektakularan koncert u Tel Avivu, a na set listi su se našli čuveni hitovi „Enjoy the Silence”, „Personal Jesus“, „Barrel of a Gun“, ali je bend iznenadio publiku pesmama koje koje godinama nisu izvodili uživo poput „Higher Love“, „Black Celebration“ i „Just Can’t Get Enough“. Za vizuelni spektakl po kom su prepoznatljivi na svojim nastupima uživo zaduženi su čuveni fotograf i reditelj Anton Corbijn kao i Paul Normandale, svetski priznat umetnik koji je samo prošle godine dizajnirao svetlosne efekte koncerata izvođača poput Coldplay, Norah Jones i Stone Roses. Pripreme za dugo očekivani koncert na Ušću već su počele, a vikend pred koncert biće u znaku Depeche Mode. U petak 17. maja u Mikser House-u modna zvezda Andrej Pejić biće domaćin i DJ žurke zagrevanja za koncert, dok će u subotu 18. maja u okviru Noći muzeja biti održana izložba „World in My Eyes“ posvećena Depeche Mode u UK Parobrod. Ulaznice za koncert Tuborg predstavlja Depeche Mode u prodaji su online na Gigstix.com kao i u Corner šopovima širom Srbije. Sve detaljne informacije o ulaznicama i prodajnim mestima mogu se pronaći na sajtu www.gigstix.com.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Zagrevanje za "Depeche mode" uz tribjut bend "The Gift"

Izvor: Blic, 08.Maj.2013

Kao uvertira za beogradski koncert čuvenog “Depeche mode”, u baru “Brankow” će se 16. maja održati nastup domaćeg tribjut sastava Dejv Gahana i ekipe - grupe “The Gift”. The Gift na bini..U susret dugo čekanom gostovanju benda “Depeche mode“ u Beogradu 19. maja, u četvrtak (16.05)...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.