Izvor: Blic, 09.Dec.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jazzanova i Paul Randolph se vraćaju u Beograd!

Zvezde svetske klupske scene, berlinski sastav "Jazzanova" nastupiće na koncertnom serijalu "Musicology Barcaffe Sessions".

Paul Randolf koji je na čelu ovog DJ kolektiva kaže za "Blic" da njihov sastav karakterišu konstantne promene u vidu sve progresivnijeg zvuka.

- Jazzanova je bend koji je prerastao nekada semplovan zvuk i ustalio se kao autorski live bend projekat 2009. godine. U proteklih pet godina sa Jazzanovom sam nastupao širom planete, na festivalima poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Melt!", "Flow", "Capetown Jazz", "Java Jazz", "North Sea Jazz" i drugim - objašnjava Randolf.

Time je, kako kaže, ovaj bend uspeo u svom dugogodišnjem poduhvatu - da energiju svih produkcija, remiksa i didžejinga prenesu na lajv stejdž.

A kada je reč o samoj saradnji sa Jazzanova projektom, Randolf priča da ga je sa bendom upoznao njegov jako dobar prijatelj Amp Fidler i, kada su počeli da razgovaraju o muzici, shvatili su da su "na istoj stanici".

- Snimio sam tri singla za album koji je izašao 2008. godine i evo, devet godina kasnije, mi sarađujemo bolje nego ikada, a iza i ispred nas su fenomenalne pesme - zadovoljan je Randolf.

Svi fanovi ovog sastava na nastupima 12. i 13. decembra u Bitefart Kafeu, mogu da očekuju, prema rečima momaka iz benda, odličan miks pesama i naravno sjajnu atmosferu.

- Spremili smo odličan miks pesama i remikse koje smo radili poslednjih godina - spore i melahonlične, kao i brze elektronske stvari. Očekujemo odličnu žurku, a naši fanovi neka se pripreme za dobru svirku. Daćemo sve od sebe da sa koncereta svi izađu puni utisaka! Znamo da je za vas radni dan, ali pripremite se za dva dana nesanice - kroz osmeh kaže Paul.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.