Jasna Jelić Obradović: A BOOK OUT OF THE BOX

Izvor: Arte, 09.Sep.2020, 10:46

Jasna Jelić Obradović: A BOOK OUT OF THE BOX

U četvrtak, 10 septembra u Galeriji SKC Novi Beograd otvara se izložba doktorskog umetničkog projekta autorke Jasne Jelić Obradović, " A BOOK OUT OF THE BOX" (izložba ilustrovanih objekata, instalacija tema: eksperimentalna ilustracija bajke).

Jasna Jelić Obradović (Aranđelovac, 1973) diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu 1999. godine, u klasi prof. Gradimira Petrovića na odseku zidnog slikarstva. Od 2007. godine radi kao predavač na Visokoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << školi strukovnih studija u Aranđelovcu - odsek dizajna keramike i kamena. Trenutno je na završnoj godini doktorskih umetničkih studija na FPU u Beogradu. Pored grupnih izlaganja do sada je imala deset samostalnih izložbi i učestvovala je na više umetničkih kolonija.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.