Izvinjenje, pa okupljanje GnR?

Izvor: B92, 04.Feb.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje, pa okupljanje GnR?

Glasine o ponovnom okupljanju kultnog benda „Guns ’N’ Roses" pokrenuo je gitarista Slash, koji je rekao da je za novi susret potrebno samo da se frontmen Axl Rose izvini.

Slash je priču o ponovnom okupljanju pokrenuo u intervjuu za „Daily News", koji je objavljen krajem januara. Iako je povod za intervju bila tuneja na koju ga je pozvao Ozzy Osbourne, gitarista nije propustio priliku da pomene večnu priču o okupljanju članova sastava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << „Guns ’N’ Roses".

On je kazao da bi ujedinjenje moglo da dođe jedino nakon što bi frontmen Axl Rose uputio izvinjenje, ali da do toga najverovatnije neće doći.

„To bi bio poziv koji bi me zaista iznenadio, ali ne vidim da će se to desiti. Ipak, kad bi se on izvinio, zaista bih učinio sve da makar popričamo o ujedinjenju," rekao je Slash.

Ovaj gitarista napustio je „Guns ’N’ Roses" 1996. godine i od tada nije razgovarao sa Axlom Roseom. Nastavio je solo karijeru, a poslednjih godina sarađuje i sa brojnim pop zvezdama. Sastav „Guns ’N’ Roses" je prošle godine nastupio u Beogradskoj areni, u okviru turneje na kojoj promovišu novi album „Chinese Democracy".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ako se Axl izvini Slash bi se vratio u Guns N' Roses

Izvor: Kontra magazin, 05.Feb.2011, 12:14

Nekadašnji gitarista sastava Guns N' Roses, Slash, izjavio je kako bi se vratio u ovaj legendarni bend ukoliko bi mu se Axl Rose lično izvinio. Slash je u izjavi za Los Angeles Daily News rekao da bi bio iznenađen ako bi dobio takav poziv ali kada bi se to i desilo da bi onda uradio šta god je...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.