Izložba stripova Alekse Gajića

Izvor: Glas javnosti, 18.Mar.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba stripova Alekse Gajića

BEOGRAD - U Francuskom institutu u Beogradu u ponedeljak će biti otvorena izložba radova strip autora Alekse Gajića "Epski heroji i grad budućnosti".

Izložba autora stripova "Bič Božiji", "Drakko" i "Tećnotise" sastoji se od izbora originalnih tabli koje će, pored proslavljenih strip heroja, prikazati i umetnikov pogled na grad i njegov razvoj.

Autor prvog srpskog dugometražnog animiranog filma "Edit i ja" će sa publikom podeliti svoju viziju futurističkog Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ilustrovanu strip tablama, stori-bordovima iz svog animiranog filma ali i do sada neobjavljenim radovima pripremljenim specijalno za izložbu.

Aleksa Gajić rođen je u Beogradu 1974. Diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti u klasi profesora Rastka Ćirića, a za francuske izdavačke kuće radi od 2000. godine.

Izložba će trajati do 28. aprila.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZLOŽBA STRIPOVA ALEKSE GAJIĆA

Izvor: Kurir, 18.Mar.2012

BEOGRAD - U Francuskom institutu u Beogradu u ponedeljak će biti otvorena izložba radova strip autora Alekse Gajića "Epski heroji i grad budućnosti"...Izložba autora stripova "Bič Božiji", "Drakko" i "Tećnotise" sastoji se od izbora originalnih tabli koje će, pored proslavljenih strip heroja,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.