Izložba Vrtni gari povodom Svetskog dana hrane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba "Vrtni gari" povodom Svetskog dana hrane

Povodom Svetskog dana pravilne ishrane, u dvorištu Prirodnjačkog muzeja u Novom Sadu, Ritam zdravlja sa udruženjem "Urbani povrtari" organizovali su izložbu radova po foto konkursu "Vrtni gari".

Projekat "Urbani povrtari" započet je prošle godine, a osnovna ideja je bila da što veći broj mladih i dece informišu o očuvanju sveta oko nas. Ta organizacija na današnji dan predstavlja najvažnije elemente zdravih stilova života.

"Ove godine, u susret ovom danu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo organizovali foto konkurs gde su svi zainteresovani mogli da pošalju ili dostave svoje fotografije ili video klipove, koji prikazuju kako u urbanim sredinama priroda može da se čuva", rekla je Ivana Ružić.

obednike konkursa očekuju nagrade, kao motivacija da se što više bave sportom, da zdravo žive i da neguju zdrave stilove života. Jedna od pobednika ovogodišnjeg konkursa je Danijela Milinković.

"Možeš li mi reći kako si našla inspiraciju da stvoriš ovakvu fotografiju, šta te je motivisalo? Moji prijatelji i porodica, tačnije moja mama, ona pravi sve organsko, i onda sam ja prijateljima iz Velsa poklonila, pa su mi oni poslali organske paprike", rekla je Danijela Milinković - pobednica konkursa "Vrtni gari".

Prva nagrada na konkursu je bicikl, druga je sezonska karta za iznajmljivanje bicikla, i treća nagrada je sezonska karta za bazen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.