Iustrovana Istorija Srba

Izvor: Blic, 26.Jan.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iustrovana Istorija Srba"

“Ilustrovana istorija Srba” Vladimira Ćorovića obuhvata period od dolaska Slovena na Balkansko poluostrvo do Drugog svetskog rata. Svi najbitniji momenti u istoriji srpskog naroda objašnjeni su i fotografijom i tekstom.

Fotografije koje sadrži knjiga preuzete su iz Narodnog muzeja Srbije i iz muzeja gradova širom Srbije. Bogat vizuelni prikaz ličnosti, događaja, arheoloških nalazišta, predmeta, manastira, fresaka kao i karte koje su neizostavne za prikaz određenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istorijskih događaja upotpunjeni su kraćim tekstom koji pruža osnovne informacije o pojmu što je posebno važno za čitaoce.

Posle detaljnog pregleda više od dve stotine fotografija praćenih tekstom, čitalac će naići na hronologiju koja najpreglednije beleži događaja u istoriji Srba kao i na loze srpskih vladarskih dinastija. "Ilustrovanu istoriju Srba” objavila je "Kuća knjnige” iz Pirota, autori pogovora su Radoš Ljušić Rade Mihaljčić.

Cena knjige 8.640 dinara i može se poručiti putem telefona 010/312-088. Postoji i mogućnost kupovine na 10 mesečnih rata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.