Istinita priča o veri i neveri

Izvor: Glas javnosti, 25.Okt.2009, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istinita priča o veri i neveri

Najnoviji, deseti roman naše popularne spisateljice LJiljane Habjanović-Đurović pod nazivom „Voda iz kamena“ pojaviće se iz štampe sutra, na dan otvaranja Međunarodnog sajma knjiga. Ovaj, inače peti roman iz duhovnog ciklusa LJiljane Habjanović izdavačka kuća „Globosino Aleksandrija“ objavljuje u tiražu od dvanaest hiljada primeraka.

Nadahnuće da napiše ovo delo, književnica je pronašla u čudu koje se pre oko stotinak godina dogodilo u selu Đunisu, kada je devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Milojka na kamenu kraj potoka ugledala Presvetu Bogorodicu. U romanu „Voda iz kamena“ pred čitaocem se otkriva sudbina nekoliko ključnih junaka, „čije je duše i umove uskomešao ovaj događaj koji je mnogima od njih zauvek promenio i obeležio živote. Kako stoji u recenziji ovog romana, reč je o istinitoj priči o veri i neveri, „o onima koji ne videše i poverovaše, o onima koji videše i ne poverovaše, o čovekovoj neprestanoj borbi protiv lukavih podmetanja neprijatelja ljudskog i Božjeg, o grehu i kazni, o pokajanju, o prilježnim poslenicima na njivi Gospodnjoj, brojnim znacima Božje prisutnosti na zemlji. O trijumfu dobra nad zlom, o razlozima za nadu, o dobroti i milosrdnoj ljubavi Majke Božje i Majke svih ljudi, o suzama koje teku preko Božjih dlanova.“

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.