Igre gladi 3 će biti iz dva dela

Izvor: B92, 11.Jul.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igre gladi 3" će biti iz dva dela

Poslednji nastavak filma "Igre gladi" pod nazivom "Ptica rugalica" (Mockingjay) biće podeljen u dva dela, a ta ostvarenja će se naći u bioskopima 2014. i 2015. godine, saopšteno je iz "Lajonsgejt" studija.

"Igre gladi: Ptica rugalica 1" naći će se 21. novembra 2014. godine, a drugi deo 20. novembra 2015. godine u bioskopima, navodi se u saopštenju, a prenosi Rojters.

Filmska franšiza "Igre gladi" je bazirana na popularnoj naučnofantastičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trilogiji spisateljice Suzan Kolins i govori o buntovnoj heroini Katnis Evrdin, tinejdžerki koja se bori da preživi u igri na smrt.

U prvom filmu u kome igraju Dženifer Lorens, Džoš Hačerson i Lijam Hemsvort postao je hit popularne kulture, a na blagajnama širom sveta je od marta zaradio oko 678 miliona dolara.

Drugi deo filma ''Igre gladi: Uhvatiti vatru'' (The Hunger Games:Catching Fire) trebalo bi da se nađe u bioskopima širom sveta od 23. novembra 2013. godine, a režiraće ga Fransis Lorens.

Podela poslednjeg dela franšize ''Igre gladi'' na dva filma nije prvi put da se dešava u Holivudu - ''Hari Poter i relikvije smrti'' poslednji film serijala o mladom čarobnjaku takođe je podeljen na dva dela, a poput njega je podeljna i populana vampirska saga "Sumrak" ("Praskozorje" 1 i 2).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završni deo trilogije Igara gladi u dva filma

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jul.2012

LONDON, 11. jula 2012. (Beta) - Poslednji nastavak trilogije "Igre gladi" (The Hunger games) američke autorke Suzan Kolins biće podeljen u dva filma, objavio je u sredu britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC)... LONDON, 11. jula 2012. (Beta) - Poslednji nastavak trilogije "Igre gladi" (The Hunger games)...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.