IZLOŽBA GRAFIKA U GALERIJI NKC-A

Izvor: kult-URA.com, 02.Okt.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZLOŽBA GRAFIKA U GALERIJI NKC-A

Izložba grafika Matije Rajkovića i Ivana Ranđelovića biće otvorena u utorak, 2. oktobra, u Galeriji Niškog kulturnog centra, sa početkom od 19 sati.

Radovi Matije Rajkovića, nastali kombinovanom tehnikom, nisu samo plod viđenog već i plastičnog osećanja. Trud da se posmatrani objekat ili pejzaž svede na naznaku je upravo onaj estetski napor da se nečem banalnom da oblik izuzetnog.
Ivan Ranđelović istražuje ljude i prostor u kome vremenom akumuliraju, a potom i koegzistiraju događaji, susreti i emocije. Afinitetom za formalno prostornu opciju gradi narativ, koji posmatrača vodi u intimnu priču o promenama i formiranju identiteta, saopštili su iz Niškog kulturnog centra.
Matija Rajković je...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

Izložba grafike grafika Matije Rajkovića i Ivana Ranđelovića

Izvor: JUGpress.com, 02.Okt.2018

NIŠ..Večeras,  2.oktobra 2018. godine, u Galeriji Niškog kulturnog centra, sa početkom u 19 časova otvara se izložba grafike grafika Matije Rajkovića i Ivana Ranđelovića..Radovi Matije Rajkovića, nastali kombinovanom tehnikom, nisu samo plod viđenog već i plastičnog osećanja.Trud da se...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.