Handsome Furs 22. aprila u SKC-u

Izvor: B92, 02.Apr.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Handsome Furs 22. aprila u SKC-u

Šest meseci posle nastupa u klubu beogradskog SKC-a, kanadski rok duo "Handsome Furs", nastupiće ponovo u ovom prostoru, 22. aprila, najavljuje organizator događaja "Pop depresija".

Bračni par Dan Bekner i Aleksi Peri, koji čine sastav "Handsome Furs" objavili su u međuvremenu drugi studijski album "Face Control" (Sub Pop), koji je dočekan sjajnim kritikama u većini relevantih medija.

U okviru promocije nove ploče "Handsome Furs" su već svirali širom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Severne Amerike i zapadne Evrope, a drugi deo promocije albuma obuhvata i koncert u Beogradu.

Organizatori navode da je velika retkost da isti bend svira kod nas dva puta u roku od 6 meseci, ali i da je publika u Beogradu oktobra 2008. godine jednostavno oduševila članove benda, što oni često ističu i zbog toga dolaze opet.

Na albumu "Face Control" koji je i inače u velikoj meri inspirisan turnejom po Rusiji, postoji pesma "White City". Ubacili su je na album po povratku iz Beograda. Kažu da je to najmanje što su mogli da urade da se oduže našem "Belom gradu".

"Handsome Furs" u Beogradu nastupaju u sredu 22. aprila, od 21čas, u klubu Studentskog kulturnog centra. Karte su u pretprodaji u Living Roomu SKC-a od 6. aprila po ceni od 800 dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.