Izvor: SEEcult.org, 26.Dec.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudači sv. Đorđa i Milenković

Kamerni orkestar Gudači sv. Đorđa održaće tradicionalni novogodišnji koncert 29. decembra u Kolarčevoj zadužbini, a kao solista će nastupiti proslavljeni violinista Stefan Milenković. Na koncertu će biti predstavljeni novi aranžmani čuvenih kompozicija - u prvom delu na programu je remek delo Petra Iljiča Čajkovskog “Suvenir iz Firence”, u originalu napisano za gudački sekstet, koje će ovog puta u izvođenju orkestra iznenaditi publiku bogatim naletom kamernog zvuka.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Stefan Milenković: Život je veći od violine

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2012

FINALE koncertne sezone koja se sva odvijala u znaku proslave 20 godina rada Gudača Svetog Đorđa, označiće tradicionalni Novogodišnji koncert ovog vrhunskog kamernog ansambla, sa Stefanom Milenkovićem u ulozi soliste i umetničkog rukovodioca sastava. Proslavljeni violinista, umetnik svetskog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.