Izvor: SEEcult.org, 11.Mar.2013, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafit mržnje na kapiji CK13

Nepoznati počinioci ispisali su u noći između 10. i 11. marta grafit mržnje na kapiji Omladinskog centra CK13 u Novom Sadu, koji je osudio taj čin i sve druge događaje koji pozivaju na nasilje, izražavajući nadu da će nadležni pronaći počinioce i adekvatno ih kazniti. Grafit “Pravoslavlje ili smrt” potpisan je internet stranicom “Srbske akcije”, saopštio je CK13.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Još jedan grafit mržnje

Izvor: Novine novosadske, 11.Mar.2013

U noći izmedu nedelje i ponedeljka, 10. i 11. marta  nepoznati počinioci ispisali su grafit mržnje na kapiju Omladinskog centra CK13.. Sadržina grafita je sledeca: Pravoslavlje ili smrt. Grafit je potpisan internet stranicom Srbske akcije.. Ovo nije usamljen primer širenja govora mrznje, stvaranja...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.