Gostovanje Službenog glasnika u Čačku

Izvor: S media, 30.Mar.2010, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gostovanje "Službenog glasnika" u Čačku

Posetom Čačku, Javno preduzeće "Službeni glasnik" će započeti planiranu seriju gostovanja u gradovima širom Srbije, najavljeno je iz tog preduzeća.

Plan je da "Glasnikovi izaslanici“ posete svakog meseca bar jedan grad u Srbiji, pa je poseta Čačku samo deo globalne strategije kojom ovo preduzeće želi da se aktivnije uključi u proces obrazovanja gradjana, da pomogne škole i univerzitete u unutrašnjosti i ujedno promoviše svoja izdanja i raznorodnu delatnost koju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obavlja, navodi se u saopštenju.

Dan "Službenog glasnika" u Čačku, a potom i u mnogim drugim gradovima u Srbiji, obuhvatiće posete školama i univerzitetima, lokalnim ustanovama kulture i mnogim važnim društvenim i privredim činiocima.

Prilikom ovih poseta to preduzeće će organizovati i druženja sa najboljim djacima i studentima, posete lokalnim medijima i prateće kulturne manifestacije, poput promocija važnih izdanja i organizacija pozorišnih predstava.

Posete "Glasnika" gradovima u Srbiji pratiće i mnoštvo popusta i akcijskih sniženja kojima će ljubiteljima pisane reči biti omogućeno da uz izuzetne povoljnosti kupe neka od "Glasnikovih" izdanja.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.