Izvor: SEEcult.org, 29.Nov.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubović na Sandensu

Film “Krugovi” Srdana Golubovića, posvećen herojskom činu i inspirisan istinitim događajem, učestvovaće u takmičarskom programu 29. Sandens filmskog festivala u Parki Sitiju početkom 2013. godine, što je prvi put da se neki film iz regiona našao u konkurenciji za glavne nagrade tog američkog festivala. Golubovićev film biće prikazan u programu World Dramatic Competition sa još 12 filmova iz celog sveta.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Film “Krugovi” na Sundance Film Festivalu!

Izvor: ItRešenja.com, 30.Nov.2012, 10:12

Obaveštavamo vas da se film “KRUGOVI” reditelja Srđana Golubovića nalazi u takmičarskom programu najznačajnijeg američkog filmskog festivala Sundance Film Festivala koji se održava od 17.01.2013.- 27.01.2013. u Park Sitiju, Juta. Film će se takmičiti u World Dramatic Competition programu...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.