Glumica Olga Odalović dobitnica nagrade Raša Plaović

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Olga Odalović dobitnica nagrade "Raša Plaović"

Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Olga Odanović dobitnica je Nagrade "Raša Plaović" za sezonu 2016/2017. 

Nagrada "Raša Plaović", koju Narodno pozorište u Beogradu dodeljuje za najbolje glumačko ostvarenje na svim beogradskim pozorišnim scenama u sezoni 2016/2017, pripala je Olgi Odanović za uloge Matrjone u predstavi „Carstvo mraka“, u režiji Igora Vuka Torbice i Majke Jugovića u predstavi „Carstvo nebesko“ u režiji Jerneja Lorencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Čuvena narodna pesma "Belo Lenče" inspirisana neostvarenom ljubavlju!

FOTO: Narodno pozorište

U konkurenciji za ovo prestižno priznanje bili su i Dušanka Stojanović Glid, Gorica Popović, Bojan Žirović i Bojan Lazarov. Nagrada će biti uručena u sredu, 22. novembra, na svečanosti koja će se održati na Velikoj sceni povodom 149. rođendana Narodnog pozorišta u Beogradu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.