Glamping stiže na Lovefest

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamping stiže na Lovefest

Kamp menja lokaciju i dobija luksuzne šatore.

Lovefest, 25. jul 2017. – Glamping, koncept koji je u svetu popularan poslednjih godina ovog leta stiže i na Lovefest. Kamperi će od danas moći da rezervišu svoj VIP šator i to na novoj lokaciji, jer je zbog rekordnog interesovanja mesto kampa promenjeno.

VIP kamp moćiće da se rezerviše za dve, tri ili četiri osobe, a u luksuznom šatoru smešteni su kreveti, podloške, posteljina, vreća, jastuk, stolica i priključak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za struju.

Glamping na festivalu posetiocima pruža sve prednosti kampovanja u prirodi uz veću udobnost u kampu. Ljubitelji boravka u prirodi ne treba da propuste ležeran kamperski život u kombinaciji sa noćnim provodom.

A post shared by 🔰Lovefest Serbia (@lovefest.rs) on Jul 24, 2017 at 6:40am PDT

Jedinstveni spoj glamura i kampovanja namenjen je onima koji posle nezaboravne festivalske noći žele da se na pravi način odmore u zelenilu vrnjačkog parka. U sklopu glampinga na Lovefestu postoji mogućnost iznajmljivanja lokera za čuvanje stvari koji su dostupni 24 časa dnevno.

Svim posetiocima na raspolaganju je veoma ograničena količina VIP šatora, a više informacija mogu se naći na www.lovefest.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.