Izvor: Blic, 20.Nov.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gile i "Magic Bush" predstavili album "Retko svirane pesme"

Lajv album “Retko svirane pesme“ (Odličan hrčak) snimljen na koncertu koji su Srđan Gojković-Gile (Električni orgazam) i bend “Magic Bush” održali u Domu omladine Beograda (mart 2018) predstavljen danas u beogradskom baru “Sprat”. Pred mnogobrojnom publikom o albumu su pored Gileta i Damjana Dašića (Magic Bush) govorili rok kritičari Momčilo Rajin i Aleksandar Žikić te Miloš Ivanović - Kepa koji je osmislio redosled pesama na albumu, a razgovor je vodio Toma Grujić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novo ruho za retko izvođene pesme: Srđan Gojković Gile i "Medžik buš" predstavili zajednički koncertni album

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Frontmen "Električnog orgazma" je podsetio da je inicijalna kapisla za ovu saradnju bio humanitarni koncert grupe "Eva Braun" ŽIVI album "Retko svirane pesme" Srđana Gojkovića Gileta i sastava "Medžik buš", objavljen u izdanju kuće "Odličan hrčak", predstavljen je u sredu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.