Fukunaga režira novog Bonda

Izvor: Beta, 20.Sep.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fukunaga režira novog Bonda

Producenti filmova o Džejmsu Bondu rekli su danas da će režiser narednog filma o tom britanskom tajnom agentu biti Amerikanac Keri Džodži Fukunaga.Saopšteno je da će snimanje 25. filma o Bondu početi 4. marta naredne godine, a u bioskopima će se pojaviti 14. februara 2020.Fukunaga će zameniti Britanca Denija Bojla, čiji odlazak je pomerio planirano prikazivanje. Bojl je napustio projekat zbog, kako je navedeno, kreativnih razlika.Američki režiser je do sada radio na televizijskoj seriji "True Detective" i ratnom filmu "Beasts of No Nation", gde je glavnu ulogu tumačio Idris Elba, za kog se često govori da bi mogao da nasledi Danijela Krejga u ulozi agenta 007.Producenti su naveli da Fukunagu "svestranost i inovativnost čine idealnim izborom za sledeću Bondovu avanturu".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keri Fukunaga novi reditelj filma o Bondu

Izvor: Blic, 20.Sep.2018

Amerikanac japanskog i švedskog porekla, Keri Džodži Fukunaga (41), režiraće 25. film o Džejmsu Bondu, objavili su producenti na svom Tviter nalogu. On će biti prvi američki reditelj u istoriji franžize.

Nastavak na Blic...

Deni Bojl i ostali režiseri Bonda koji su otišli

Izvor: B92, 20.Sep.2018

Keri Džodži Fukunaga je preuzeo Bonda nakon odlaska Denija Bojla...Deni Bojl je odustao od režiranja najnovijeg filma o Bondu što je podstaklo brojna nagađanja o razlozima...Zvanično objašnjenje je da su postojale "kreativne razlike". Ali izgleda da nije samo to u pitanju...Da li je raspored bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.