Izvor: SEEcult.org, 25.Jun.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florans Noavil i Bazdulj gosti 2. BFEK-a

Francuska književnica Florans Noavil i jedan od najznačajnijih novih glasova postjugoslovenskog književnog konteksta Muharem Bazdulj nastupaju 26. juna na 2. Beogradskom festivalu evropske književnosti, u okviru programa “Na sceni” u Domu omladine Beograda. Florans Noavil i Bazdulj razgovaraće s publikom i čitati tekstove iz svojih novih rukopisa. Najpre u 19 časova u Velikoj sali DOB-a nastupa Bazdulj, a književno veče Florans Noavil počinje u 20 časova.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Goce Smilevski, Srđan Tešin i film Petrovgradska prašina na 2. Beogradskom festivalu evropske književnosti

Izvor: B&F Online, 26.Jun.2013, 13:02

Nova zvezda evropske književnosti Goce Smilevski i Srđan V. Tešin, jedan od najznačajnijih pisaca u novoj srpskoj književnosti, nastupaju trećeg dana na 2. Beogradskom festivalu evropske književnosti, u okviru programa Na sceni. Oni će razgovarati s publikom i čitati tekstove iz svojih novih...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.