Filmvej osnovan pre mesec dana

Izvor: Akter, 23.Apr.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmvej osnovan pre mesec dana

Firma "Filmvej", koja je juče kupila Avala film, osnovana je pre samo mesec dana, a u Agenciji za privredne registre se kao direktor navodi Mišel Babić iz Francuske

Zastupnik je Ivana Marković (26), a firma je osnovana 25. marta ove godine sa vlasničkim kapitalom u iznosu od 60.000 dinara.

Tekući račun je otvoren kod Dunav banke ad Zvečan, a broju mobilnog telefona koji je dat Agenciji za privredne registre u sredu "nije omogućeno da prima pozive".

Vidoje Marjanović, koji se predstavio kao zastupnik firme "Filmvej doo Beograd", kupio je na aukcijskoj prodaji Avala film za 980.349.988 dinara.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.