Film o Michael Jacksonu zaradio preko 200 miliona dolara

Izvor: Kontra magazin, 13.Nov.2009, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o Michael Jacksonu zaradio preko 200 miliona dolara

Dokumentarni film '’Michael Jackson’s This is it’’ već je ostvario zaradu od preko 200 miliona dolara širom sveta. Sony Pictures je saopštio da je 30%, odnosno 61 milion dolara te zarade od prikazivanja filma u bioskopima u Kanadi i Americi, 27 miliona u Japanu i 8,5 miliona funti u Irskoj i Britaniji. Film je za samo pet dana prikazivanja premašio zaradu od 100 miliona dolara na svetskom nivou. Iako je bilo planirano da se film '’Michael Jackson’s This is it’’ nalazi u bioskopskoj distribuciji samo dve nedelje, publika će ipak imati priliku da uživa u filmu o Majklu Džeksonu tri nedelje duže. Film koji je napravljen na osnovu snimaka poslednjih priprema za koncertnu turneju "This is it" je otvorio bioskopske sale s neverovatnim uspehom za jedan muzički dokumentarac. Materijal snimljen u ranim fazama produkcije je pokazao Majkla i njegov rad u svim sferama od scenografije i koreografije, preko muzike, rasvete, dizajna i koncepta originalnih kratkih filmova. Takodje će prikazati Majkla kao jednog od najkreativnijih umova muzičke industrije. Film je poslednji Majklov projekat i pored toga što je nedovršen, pokazaće da je proces stvaranja nesto u čemu je Majkl uživao i da je jasno da je bio na putu ka još jednom trijumfu. Film "Michael Jackson’s This is it" je kod nas premijerno prikazan u okviru festivala L’Oreal Paris Cinemania. Trenutno se nalazi na repertoaru bioskopa Kolosej, Ster Cinemas i Tuckwood Cinelplex.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Film This Is It premašio 200 miliona dolara zarade

Izvor: NaDlanu.com, 12.Nov.2009, 23:15

LOS ANĐELES, 12. novembra 2009. (Beta-AP) - Film "This Is It" sa snimcima proba pred koncerte koje je Majkl Džekson trebalo da održi u Londonu, premašio je zaradu od 200 miliona dolara od prikazivanja u bioskopima širom sveta. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.