Festival uličnih svirača raspisao konkurs

Izvor: Beta, 25.Mar.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival uličnih svirača raspisao konkurs

NOVI SAD, 25. marta 2014. (Beta) - Festival uličnih svirača, koji će se u Novom Sadu održati od 4. do 7. septembra, raspisao je u konkurs za učestvovanje u programu, namenjen umetnicima "svih profila", saopšteno je u utorak.

Konkursom se pozivaju muzičari, plesači, glumci, žongleri, akrobate, klovnovi, pantomimičari i "ostali posvećenici ulične scene".

Konkurs za ovogodišnji Festival uličnih svirača trajaće do 31. maja, a prijave za umetničke trupe i samostalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izvodjače su na sajtu festivala http://www.ulicnisviraci.com/.

Rezultat konkursa se očekuje do 1. jula.

Najbolje tačke po izboru umetničkih urednika festivala, biće u zvaničnom programu zajedno s velikim zvezdama umetničke scene iz celog sveta.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.