Fanove oduševio potez striming platforme: Netfliks sprema Stranger Things spin-of

Izvor: B92, 10.Jul.2022, 08:45

Fanove oduševio potez striming platforme: Netfliks sprema "Stranger Things" spin-of

Striming kompanija Netfliks planira da pojača svoju ponudu sa više sadržaja nakon velikog uspeha ostvarenja "Stranger Things".

Gigant je otkrio da su kreatori hit serije, braća Met i Ros Dafer, osnovali “Upside Down Pictures”. Reč je o novoj produkcijskoj kompaniji koja će razvijati filmske i televizijske projekte. Među njima je spin-of (nova priča o određenom detalju/liku iz prethodne serije/filma) serije “Stranger Things“, kao deo ugovora braće sa Netfliksom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kompanija je takođe nagovestila novu pozorišnu predstavu smeštenu u svet i mitologiju serije “Stranger Things“.

Stručnjaci za striming očekivali su da će Netfliks udvostručiti franšize, pošto se rast pretplatnika usporio, a nedavno i smanjio. Dodatni sadržaj “Stranger Things“ je prirodan potez za kompaniju. Ne samo da već ima dogovor sa braćom Dafer, već je i "Stranger Things" premašio milijardu sati pregleda na platformi za striming, što je podvig koji je postigao samo "Squid Game".

Šta gledati posle "Stranger Things"? Ovih 5 serija će se svideti svim fanovima dobrih misterija

"Met i Ros su izuzetno jedinstveni talenat sa tako jasnom vizijom. Nije slučajno što je "Stranger Things" probio duh vremena i postao fenomen epske pop kulture kakav je danas", rekao je ko-izvršni direktor Netfliksa Ted Sarandos.

Hilari Livit, koja je razvila "Orphan Black", "Ozark" i "The Great", angažovana je da vodi “Upside Down Pictures”.

Dodatni projekti uključuju originalnu seriju kreatora "Dark Cristal: Age of Resistance" i adaptaciju serije epsko-fantastičnog romana Stivena Kinga i Pitera Strauba "The Talisman".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netfliks sprema "Stranger Things" spin-of

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2022

Striming kompanija Netfliks planira da pojača svoju ponudu sa više sadržaja nakon velikog uspeha ostvarenja "Stranger Things".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.