Izvor: Blic, 07.Jul.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etno i latino ritmovi

Etno i latino ritmovi

Od 9. do 11. jula u Centru 'Sava' biće održan 'Hot Summer Festival' . Braća Teofilović nastupiće u okviru etno večeri, 9. jula u 21 čas. Ovaj koncert predstavlja njihov poslednji nastup pred odlazak u Japan. Uz Ratka i Radišu Teofilovića, beogradskoj publici predstaviće se i etno ansambl iz Makedonije 'DD Synthesis', čiji članovi sviraju na originalnim instrumentima: kavali, gajdama, zurlama, tapani, tarabuki, tamburi.

Sledeće, džez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veče, Roj Hejns, Danilo Perez i Džon Patituči predstaviće CD koji su izdali u aprilu. Ova trojica vrsnih muzičara prvi put nastupaju zajedno, i to pod imenom 'Roj Hejns Trio' (Hejns je najstariji među njima, ima 75 godina, a već 55 godina nastupa širom sveta).

Poslednje veče posvećeno je latino ritmovima i ansamblu 'Kubanizmo'. Ovaj četrnaestočlani sastav, beogradska publika imala je već prilike da čuje, a večerašnji njihov nastup ujedno je i promocija novog CD-a.

Svi koncerti počinju u 21 čas, a karte se i za vreme praznika mogu kupiti na blagajnama Centra 'Sava' i 'Bilet servisa'. Velika dvorana, naglašavaju u Centru 'Sava', je klimatizovana.

M. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.