Ejdus:ostavka na mesto upravnika NP

Izvor: B92, 27.Feb.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejdus:ostavka na mesto upravnika NP

Ministarstvo kulture saopštilo je da je prihvatilo ostavku koju je Predrag Ejdus podneo na funkciju upravnika Narodnog pozorišta u Beogradu.

U saopštenju je navedeno da će Ministasrtvo Ejdusovu ostavku uputiti na dalju proceduru Vladi Srbije koja ga je na to mesto i imenovala, a da će ono pokrenuti inicijativu za imenovanje novog upravnika Narodnog pozorišta.

Ministar kulture Nebojša Bradić, državna sekretarka Nadica Momirov, specijalni savetnik ministra Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hamović i pomoćnice ministra za finansije i stvaralaštvo, Vesna Jokanović i Ana Vučetić, održali su 25. februara sastanak sa članovima Upravnog odbora i upravnikom Narodnog pozorišta Ejdusom, povodom rešavanja problema u radu pozorišta.

Saopšteno je da je na tom sastanku zaključeno da će uprava Narodnog pozorišta predložiti načine rešavanja aktuelnih problema sa kojima se pozorište suočava, a da će Ministarstvo kulture, u skladu sa svojim nadležnostima, kao i do sada, pružiti svu podršku delovanju i razvoju pozorišta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.