Džon Malkovič Kazanova u novom komadu

Izvor: Beta, 14.Sep.2010, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Malkovič Kazanova u novom komadu

BEČ, 14. septembra 2010. (Beta-AP) - Američki glumac Džon Malkovič igraće zavodnika iz 18. veka Kazanovu u novom austrijskom pozorišnom komadu.

Predstava "The Giacomo Variations" najavljena je kao spoj dramskog komada i opere, uz muziku Volfganga Amadeusa Mocarta.

Malkovič će igrati Kazanovu u poznim godinama, a u glumačkoj postavi biće i austrijski bariton Florijan Beš. Premijera komada zakazana je za 5. januar u bečkom Teatru Ronaher.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džon Malkovič kao Kazanova

Izvor: B92, 14.Sep.2010

Američki glumac Džon Malkovič igraće Kazanovu, zavodnika iz 18. veka, u novom austrijskom pozorišnom komadu...Predstava "The Giacomo Variations" najavljena je kao spoj dramskog komada i opere, uz muziku Volfganga Amadeusa Mocarta...Malkovič će igrati Kazanovu u poznim godinama, a u glumačkoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.