Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džezeri sa Harvarda sutra na Vračaru

Džez hor "Harvard Din and Tonics", koji čini 13 studenata tog američkog univerziteta, nastupiće sutra u zgradi beogradske opštine Vračar, a ulaz na koncert je slobodan.

Repertoar hora, koji nastupa bez instrumentalne pratnje (A capella), baziran je na džez muzici 20-ih, 30-ih i 40-ih godina prošlog veka uz zvuke roka, svinga i obrada savremenih pesama, a u Beogradu boravi povodom proslave godišnjice Harvard Kluba Srbije.

Studenti su ove godine započeli dvogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << turneju u okviru koje će nastupiti u više od 30 gradova od Bostona do Šangaja. Grupa je osnovana 1979. godine. Od tada su nastupali na proslavama na Harvardu, sportskim manifestacijama i dodelama Gremi nagrada.

Koncert će početi u 20.30.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.