Dve nedelje klasične muzike u Arilju

Izvor: Blic, 23.Jul.2011, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve nedelje klasične muzike u Arilju

Letnji muzički kamp ARLEMM za decu od šest do 16 godina i neke od najtalentovanijih mladih umetnika Srbije počinje u nedelju 24. jula u Arilju.

Ideja Ariljske letnje muzičke škole, koja će trajati narednih 15 dana, jeste da 40 najmlađih polaznika upozna sa klasičnom muzikom, ali i da obogati kulturnu ponudu grada održavanjem brojnih koncerata.

Kao i prošle godine Opština Arilje obezbedila je za 15 najtalentovanijih mališana iz ove opštine besplatno pohađanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predavanja u ovoj školi, a koji će tamo moći da steknu znanje iz violine, violončela, klavira i kamerne muzike.

Tokom dve nedelje mališani će prve, ali i naprednije korake, da prave sa profesorima fakulteta i škola za muzičke talente iz Beograda, Ćuprije i Kragujevca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.