Izvor: SEEcult.org, 29.Maj.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama moralnog slepila

Drama “Na otvorenom drumu” Stiva Tešića, koja postavlja pitanje opstanka ljubavi i ljudskosti u savremenom društvu, biće premijerno izvedena 1. i 2. juna u Bitef teatru u Beogradu, u režiji Koste Ristića. “Na otvorenom drumu” je drama moralnog slepila koja indirektno dovodi gledaoca u poziciju da se zapita da li su ljubav i ljudskost u savremenom dobu zaboravljeni. U direktnom susretu sa Isusom, prilikom njegovog drugog silaska na Zemlju, Al (Vladimir Tešović) i Anđeo (Rade Ćosić) se bore protiv neljudskog u sebi.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

"Na otvorenom drumu" Stiva Tešića u Bitef teatru

Izvor: Blic, 29.Maj.2014

U nedelju u 20 časova u Bitef teatru premijerno će biti izvedena predstava "Na otvorenom drumu" po tekstu Stiva Tešića, u režiji Koste Ristića, dok je repriza na repertoaru sutradan. ..Kultna drama Stiva Tešića „Na otvorenom drumu” govori o mehanizmu sistematskog iscrpljivanja kreativnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.