Domingo podržava borbu bikova

Izvor: Beta, 30.Jul.2010, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domingo podržava borbu bikova

MADRID, 30. jula 2010. (Beta-AFP) - Španski tenor Plasido Domingo je, posle nastupa u madridskom teatru Real, podržao borbu bikova imitirajući poteze matadora, preneli su u petak španski mediji.

"Bio je pravi dan za to, zbog onog što se tog dana dogodilo", rekao je u četvrtak uveče 69-godišnji Domingo dnevniku ABC. Parlament Katalonije, pokrajine na severoistoku Španije, u sredu je zabranio borbe bikova.

Domingo je na sceni, posle nastupa u teatru Real i rekordnog aplauza koji je trajao 28 minuta, nekoliko puta zamahnuo cvrenim plaštom u stilu matadora, što je publika oduševljeno pozdravila uzvicima "Torero! Torero!", piše ABC.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pesma Blek Ajd Piza oborila rekord prodavanosti

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2010

NJUJORK, 30. jula 2010. (Beta) - Pesma "I Gotta Feeling" hip hop grupe "Blek Ajd Piz" prva je numera koja je šest miliona puta prodata u digitalnom formatu na internetu. Rekord je u petak saopštila kompanija Nilsen Saundsken koja prati prodaju muzičkih izdanja. "Pojavili smo se na sceni 1998,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Domingo podržava borbu bikova

Izvor: Glas javnosti, 31.Jul.2010, 07:07

MADRID - Španski tenor Plasido Domingo (Placido) je, posle nastupa u madridskom teatru Real, podržao borbu bikova imitirajući poteze matadora, preneli su španski mediji..."Bio je pravi dan za to, zbog onog što se tog dana dogodilo", rekao je u četvrtak uveče 69-godišnji Domingo dnevniku ABC...Parlament...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.