Đaci dobili kabinet za hemiju

Izvor: TvojPortal.com, 16.Dec.2011, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci dobili kabinet za hemiju

Mališani iz osnovne škole „Oslobodioci Beograda“ dobili su novi kabinet za hemiju i materijale za rad, zahvaljujući donaciji kompanije Henkel. Deca će sada moći sa uživanjem da uče i rade u potpuno preuređenom kabinetu, opremljenom najmodernijim materijalima za nastavu i hemijske oglede. Poznata beogradska škola i kompanija Henkel pre dve godine već su sarađivali i uspešno realizovali projekat vršnjačke edukacije pod nazivom „Nije otpad svaka ambalaža, nauči šta je reciklaža”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />



„Henkel je kompanija kojoj su hemijski procesi vrlo bliski, stoga smo odlučili da malim hemičarima ulepšamo prostor za rad i omogućimo im da hemiju dožive i kroz praktičan rad, a ne samo kroz teoriju. Sa osnovnom školom „Oslobodioci Beograda“ u prošlosti smo imali jako lepu saradnju i izuzetno nam je drago što smo u prilici da obnovimo divan odnos koji smo izgradili sa njima. Mi se, kao kompanija, uvek trudimo da pomognemo koliko god je u našoj moći i srećni smo svaki put kada vidimo da smo uspeli nekoga da obradujemo“, rekla je Jelena Šarenac, direktorka korporativnih komunikacija kompanije Henkel Srbija.
„Izuzetno mi je drago što smo uspeli da ulepšamo đacima prostor za rad, a o njihovom entuzijazmu najbolje govori nestrpljenje sa kojim su iščekivali otvaranje kabineta i početak rada sa novom opremom. Želim da zahvalim kompaniji Henkel na ovoj donaciji i pomoći“, rekla je Branka Bečanović, direktorka Osnovne škole „Oslobodioci Beograda“.
Kompanija Henkel, u skladu sa svojim korporativnim vrednostima, sprovodi projekte ulaganja u lokalnu zajednicu već dugi niz godina. Stoga su projekti od društvenog značaja uvršteni u svakodnevno poslovanje Henkela i poklanja im se dosta pažnje.

skolehemijahenkel

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.