Dečije predstave na otvorenom deo Pećinačkog kulturnog leta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečije predstave na otvorenom deo "Pećinačkog kulturnog leta"

U okviru "Pećinačkog kulturnog leta" najmlađi svakog petka tokom avgusta imaju priliku da uživaju u dečjim predstavama na otvorenom u centrima sela.

U okviru Dečjeg kulturnog leta, u petak 16. avgusta u 18 časova u Ogaru biće izvedena predstava za decu "Pipi duga čarapa" u kojoj igra Jelica Bretsovac, dok će istog dana od 20 časova i mališani u Donjem Tovarniku imati priliku da pogledaju pomenutu predstavu.

Do sada su najmlađi u Karlovčiću i Brestaču imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priliku da pogledaju "Nevidljivu priču" u kojoj igra Sanela Milošević, a do kraja Dečjeg kulturnog leta predstave će biti izvođene i u Obrežu i Deču kada je na programu predstava "Mala lekcija protiv šunda" u kojoj igra Cvetin Aničić.

Organizator "Pećinačkog kulturnog leta" je Kulturni centar Pećinci, a dečje predstave organizovane su u saradnji sa Predškolskom ustanovom "Vlada Obradović Kameni" i osnovnim školama uz podršku mesnih zajednica, a pod pokroviteljstvom opštine Pećinci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.