Daniel Lanois hospitalizovan

Izvor: B92, 11.Jun.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daniel Lanois hospitalizovan

Gitarista i muzički producent Daniel Lanois se nalazi na intenzivnoj nezi u bolnici u Los Anđelesu nakon što je u ponedeljak preživeo tešku saobraćajnu nesreću posle pada sa motora

Po rečima njegovih bliskih prijatelja koji su se čuli sa njim „iako je polomio nekoliko kostiju, ne napušta ga optimizam koji je karakterističan za njega". Očekuje se da će biti uskoro otpušten sa intenzivne nege. Nesreća se desila u Silverlejku, brdovitom kraju Los Anđelesa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tokom jula meseca, Lanois je trebao održati evropsku turneju sa svojim projektom Black Dub Collective, ali je ona otkazana. U trenutku nesreće radio je na svojoj novoj ploči kao i na produkciju novog albuma Neila Younga Twisted Road.

Tokom bogate muzičke karijere Daniel Lanois je producirao ploče Boba Dylana, Petera Gabriela, Emmylou Harris, kao i albume grupa U2 i Luscious Jackson.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.