Dani izraelskog filma u Dvorani KCB-a

Izvor: B92, 12.Sep.2019, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani izraelskog filma u Dvorani KCB-a

Festival Dani izraelskog filma održaće se od 19. do 22. septembra u Dvorani Kulturnog centra Beograda, najavila je Ambasada Izraela.

Program festivala u organizaciji Ambasade Izraela i Kulturnog centra Beograda, čini šest nagrađivanih, stilski i tematski različitih ostvarenja koja publici nude uvid u tendencije savremene izraelske kinematografije.

Festival uključuje i skromni omaž izraelskom reditelju Aviju Nešeru, čije drame otvaraju i zatvaraju festival, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beogradskoj publici biće predstavljeni i noviji autori.

Svi filmovi koji će biti prikazani na festivalu imaće i srpski i engleski titl. Karte, kako je danas saopšteno, su u prodaji po ceni od 300 dinara na blagajni Dvorane Kulturnog centra Beograda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.