Čudesni Spajdermen dolazi 5. jula

Izvor: B92, 09.Feb.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesni Spajdermen dolazi 5. jula

Film o najnovijim avanturama čuvenog "čoveka pauka" - "Čudesni Spajdermen" u naše bioskope dolazi od 5. jula. Glavne uloge u filmu tumače Endru Garfild i Ema Stoun, dok režiju potpisuje Mark Veb.

"Čudesni Spider-Man" (The Amazing Spiderman) predstavlja priču o Piteru Parkeru, neprilagođenom srednjoškolcu koga su napustili roditelji dok je bio dete i ostavili da ga podižu ujka Ben i ujna Mej.

Poput većine tinejdžera, Piter pokušava da otkrije ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kako je postao to što jeste danas. Piter se takođe spaja sa prvom srednjoškolskom simpatijom Gven Stejsi i oni zajedno rešavaju probleme ljubavi, vezivanja i tajni. Kada Piter otkrije misterioznu tašnu koja je pripadala njegovom ocu, kreće da istražuje nestanak svojih roditelja, što ga dovodi u Oskorp i laboratoriju doktora Kurta Konorsa, nekadašnjeg partnera njegovog oca.

Dok se Spider-Man suočava sa Konorsovim alter-egom, Gušterom, Piter će morati da donese važne odluke, iskoristi svoju moć i postane heroj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nastavak sage Čudesni Spider-Man

Izvor: NC magazin, 10.Feb.2012, 16:58

Žanr: Akcija, triler, misterija.Režija: Marc Webb.Scenario: Alvin Sargent, Steve Kloves.Uloge: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen. Čudesni Spider-Man predstavlja priču o Piteru Parkeru, neprilagođenom srednjoškolcu koga su napustili roditelji dok je bio dete i ostavili da...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.