Cinema City: žurka na tvrđavi

Izvor: B92, 13.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cinema City: žurka na tvrđavi

Žurka povodom zatvaranja festivala "Cinema City, pod nazivom "Deathmatch", održaće se u subotu, 13. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi na prostoru bivšeg "World music" (ovogodišnjeg "Suba") stejdža sa početkom u 22 časa.

Umesto prvobitno planirane lokacije održavanja žurke na mestu "Happynovisad" stejdža i "Dance Arene", zbog boljih tehničkih mogućnosti i pristupačnosti promenjeno je mesto održavanja i to na lokaciju gde se održala žurka povodom otvaranja "Cinema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << City" festivala gde su nastupili "LTJ Bukem", "Moulinex" i ostali.

Na žurci će nastupiti di džejevi organizacije "Happynovisad" koju čine Vladimir Aćić, Di Fejs i Dizni D, "Baseline" koje predvode Lemon, Dabl B i M-tek sa specijalnim gostima, bendom "E-play", zatim projektom "Prototip" koji je radio muziku za film "Technotise - Edit i Ja", novosadskim nju-rejv dvojcem "The Good Guys" i Feloni Fletsom iz Beograda.

Zbog velikog broja ljudi koji se očekuje organizator apeluje da svi zainteresovani dođu ranije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.