Četiri puta u Dvorani Kulturnog centra

Izvor: Blic, 26.Jan.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Četiri puta" u Dvorani Kulturnog centra

Film „Četiri puta“ italijanskog reditelja Mikelanđela Framartina, nagrađen kao najbolji evropski film tokom “Petnaest dana autora” u Kanu, od četvrtka će se naći na redovnom repertoaru Dvorane Kulturnog centra.

"Ovo je lep, duhovit i nežan pogled na život i prirodu u dalekim predelima ruralne Italije. Snimajući film, reditelj je preuzeo kreativne rizike i uspeo da ih izvede do kraja" - naveo je u obrazloženju žiri nezavisne programske sekcije "Petnaest dana autora”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja se odvija paralelno sa Kanskim filmskim festivalom.

Drama „Četiri puta" prati život ostarelog pastira koji je jedan od retkih preostalih stanovnika tihog srednjovekovnog sela u brdima Kalabrije. On je bolestan, ali ne odustaje od života – veruje da je pronašao lek u prašini sa crkvenog poda, koju pije svaki dan razmućenu u čaši vode...

„Četiri puta" je na programu Dvorane kulturnog centra u 19 časova i 15 minuta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Film "Četiri puta" u DKCB-u

Izvor: B92, 26.Jan.2011

Film "Četiri puta" italijanskog reditelja Mikelanđela Framartina prikazivaće se od 27. januara u Dvorani Kulturnog centra Beograda...Reč je o duhovitoj drami o životu starog pastira, jednog od malo preostalih stanovnika malog sela u brdima Kalabrije. Pastir je bolestan ali ne odustaje od života...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.