Britni Spirs u oktobru u Zagrebu

Izvor: B92, 10.Jun.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs u oktobru u Zagrebu

Američka pop pevačica Britni Spirs (Britney Spears) nastupiće 1. oktobra u Areni Zagreb, u okviru evropskog dela svetske turneje "Femme Fatale", saopštila je hrvatska promoterska kuća "Lupa".

Na zvaničnoj strani pevačice www.britneyspears.com Zagreb je za sada naveden kao jedini grad bivše Jugoslavije gde će pevati Britni Spirs, koja je 30. septembra u Budimpešti, a već 3. oktobra u Cirihu. Za sada je kao poslednji koncert evropske turneje zakazan Lisabon za 9. novembar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Trendseterka pop muzike, koja već godinama oduševljava publiku širom sveta svojim nastupima, Britni Spirs danas je službeno potvrdila novi koncert svoje turneje po Evropi u Zagrebu. Britni će u Zagrebačkoj areni prirediti pravi spektakl", najavila je "Lupa".

Ulaznice za zagrebački koncert Spirsove koštaće između 300 i 700 kuna, odnosno od 40 do 95 evra.

Posle svetski uspešnih albuma "Baby One More Time" (1999), "Oops!... I Did It Again" (2000), "Britney" (2001), "In The Zone" (2003), "Blackout" (2007) i "Circus" (2008), Spirsova je u martu objavila sedmi "Femme Fatale", sa kog su hit singlovi "Till The World Ends" i "Hold It Against Me".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.